NIEUWSBRIEF

*Wij zullen je gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Meld je aan

Titel: Hot Yoga

Dag: Zondags
Tijd: 10.00-11.15 uur
Locatie: Yogastudio Ouddorp
Tarief: € 77,50  met strippenkaart / losse les € 17,-

Bijna elke zondag is er hot yoga in de studio. Dit is best bijzonder, want er zijn eigenlijk alleen maar hot yoga / bikram studio’s in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Maar goed, niet alleen de grote steden hebben een infra rood verwarmde studio, maar wij in ons ‘kleine’ Ouddorp ook! De lessen worden gegeven door Linda, Julia of mijzelf. Je ziet het altijd als een evenement op mijn Facebook verschijnen en je kunt je dan opgeven per mail, app of mondeling. De hot yoga lessen zijn vanaf oktober t/m maart. Daarna gaan we langzaam weer naar buiten voor beach yoga (ook leuk!).

Titel: Yoga Teacher Training dag

Dag: zaterdag 16 maart
Tijd: 9.30-15.30 uur
Locatie: Yogastudio Ouddorp
Tarief: € 95,-

De thema’s die ik uitgebreid behandel zijn: begeleiden (adjustments) en inspreken van houdingen. 2 elementen die je les kunnen maken of breken. Deze dag is geschikt voor zowel de beginnende yoga docent, als iemand die al enige tijd les geeft. Deze training heb ik speciaal ontwikkelt voor iedereen die zijn/haar eigen les uniek en zo perfect mogelijk wil maken. De docente die zichzelf en haar of zijn lessen tot in de puntjes wil aansturen en verbeteren.

Titel: Yoga Retreat Lanzarote voor entrepreneurs

Dag: 10 t/m 14 september 2019
Locatie: Lanzarote
Tarief: € 650,- excl. Vlieg ticket

Als zelfstandig ondernemer loop ik er vaak tegen aan, dat ik niet kan ‘sparren’ met iemand anders over mijn bedrijf. En hoe leuk en uitdagend is dat? Om met andere ondernemers je eigen bedrijf te verbeteren, te brainstormen over je eventuele problemen of doelen, inzicht te krijgen door je los te koppelen uit je eigen omgeving en zo met een open visie de toekomst van je bedrijf uit te stippelen. We gaan niet in op privacy gevoelige details als cijfers. Maar met deze trip geef je jezelf en je bedrijf sturing in de richting die jij wilt.

Dit is een zakenreis die je kunt declareren. Tegelijk wat ontspanning voor jezelf, tijd voor jezelf, door middel van yoga, meditatie en veel ‘buiten zijn’ in de prachtige natuur….hykes…strand….authentieke terrasjes. Deze retreat is geschikt voor elke zelfstandig ondernemer die tijd vrij wil maken, om inzicht te krijgen in de toekomst van zijn of haar bedrijf.

Titel: Pilates

Dag en tijd: dinsdags 17.45-18.45 en woensdags 08.45-09.45 uur
Locatie: Yogastudio Ouddorp
Tarief: € 80,- voor 10 lessen
Docente: Annabell de Jong

Sinds een jaartje kun je Pilates volgen bij Yogastudio Ouddorp en daar ben ik heel blij mee. Het is een mooie aanvulling voor de studio en Annabell verzorgd mooie lessen. Pilates is een krachtige methode om je core te versterken. Als de spier groepen te ‘slap’ zijn, dan kunnen er allerlei klachten ontstaan, voornamelijk in je rug. We hebben sterke spieren nodig rondom het bekkenbodem (om verzakking tegen te gaan), onderrug, middenrif en buikspieren. Laat je verrassen door ogenschijnlijk makkelijke houdingen, die je de volgende dag, toch (een beetje) spierpijn geven. Wil je het eens proberen? Bel of app Annabell: 06-58911135

 

Handig om te weten