Yoga retreat

  • De meest fantastische locaties
  • Veel persoonlijke aandacht, ongeveer 10 deelnemers
  • Verdieping van je yoga skills en groei bewustzijn
  • Onvergetelijke ervaring voor jezelf
Vraag informatie op

Elk jaar organiseert Yogastudio Ouddorp een yoga retreat

Yoga Retreat Lanzarote – Reconnect
7 t/m 13 mei 2023

Ga je mee op reis? Een yoga retreat met mediatie, breathwork, soul-searching, NLP, coaching en gezelligheid. We gaan op avontuur naar de mooiste strandjes en bijzondere plekken op het prachtige zonnige eiland Lanzarote. Elke ochtend starten we met een supergezond ontbijt en een mooie yoga sessie. 6 dagen zwemmen in de oceaan, hikes over de vulkanen, NLP-training, coaching, misschien een Wim Hof ijsbad en relaxed koffietje in de zon en wijntjes op het terras. Alles staat in het teken van een sterke verbinding vinden, maken en verbeteren met jezelf, je eigen emoties, je eigen purpose, je eigen leven!

Bellatrix van Wingerden is eigenaresse van Yogastudio Ouddorp en al 25 jaar gepassioneerd yogadocente. Ze is auteur van het boek; Yoga For Surfers. Ze heeft meer dan 20 yoga opleidingen en trainingen succesvol afgerond, zich gespecialiseerd in yoga therapie en is NLP practioner. Ze geeft les voor bedrijven, op events, uitdagende outdoor locaties, grote groepen en gespecialiseerde privé yoga therapiesessies. Haar ervaring en deskundigheid merk je direct op de yoga mat. Bellatrix is niet de typische yogadocente, ze houdt van de combinatie soul-searchen en een glas wijn en lekker lachen op het terras. Surfen is haar andere passie en als het even lukt, neemt ze de cursisten mee het water op. Ze organiseert al jaren retreats naar Lanzarote, Bali, Portugal en in Nederland.

Om iedereen voldoende aandacht en coaching te geven, zijn de groepen niet groter dan 12 deelnemers.

€ 1100,-         per persoon, gedeelde kamer met tweepersoonsbed
€ 1250,-         per persoon, gedeelde kamer met twee losse bedden
€ 1500,-         per persoon, privé kamer met een tweepersoonsbed

Inclusief: 6 overnachtingen in een luxe eco retreat op prachtige locatie met privé zwembad, beddengoed, handdoeken, 2 huurauto’s, 6 dagen gezond uitgebreid ontbijt, 2 lunches, 2 diners, alle drankjes (koffie, thee, wijn en bier), alle yoga, mediatie, breathwork, NLP-sessies (min. 10 stuks), een onvergetelijke reis naar binnen en naar buiten. Exclusief; vliegticket, transfer, eten en drinken op terras.

Je boeking is definitief na betaling van € 500,-

Info en boeken: info@yogastudioouddorp.nl / 06-42349972

Ga je met mij mee? Ik barst van de inspiratie en verzeker je een onvergetelijke trip.
Liefs Bellatrix

Yoga Retreat

DOCENTE

Bellatrix van Wingerden

DAG & TIJD

7 t/m 13 mei 2023

TARIEF

Keuze uit:
€ 1100,-
€ 1250,-
€ 1500,-

Informatie / aanmelden

Waarom bij mij?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Nieuwsgierig naar de lifestyle & overtuigingen van Bellatrix?
Bekijk hier haar filmpje.

Vraag meer informatie aan