Yoga reis

  • De meest fantastische locaties
  • Veel persoonlijke aandacht, ongeveer 10 deelnemers
  • Verdieping van je yoga skills en groei bewustzijn
  • Onvergetelijke ervaring voor jezelf
Vraag informatie op

Elk jaar organiseert Yogastudio Ouddorp een yoga reis

Yoga Retreat Portugal – Explore !

12 t/m 19 oktober 2022

Een heerlijk privé huis aan de kust vlakbij Aljezur en Arrifana.

Heb jij ook zo’n zin in tijd voor jezelf? Een week lang in het teken van yoga. De sessies zijn in clinic vorm om echt onderwerpen uit te diepen. Ook verwerk ik ‘breathwork’ in deze retreat, een prachtige manier om in contact te komen met jezelf. Iets waar ik zelf de laatste tijd veel mee bezig ben en mooie dingen bij meemaak. Daarnaast mindfulness bij ondergaande zon op de mooiste stranden van deze kust. En maken we prachtige hykes met uitzicht over de oceaan en zwemmen we zo vaak we kunnen in de golven. Uiteraard good food, wijntje, koffietje, relaxen en heel veel gezelligheid.

Als docente en organisator is mijn doel om de deelnemers in contact te brengen met zichzelf. Er zijn momenten van gezelligheid op een terras met een wijntje en de slappe lach. Maar zullen er ook soulsearching sessies zijn, met inzicht in je emoties en in contact komen met je gevoelige kant. Beide kanten zullen er zijn.  

Tarief:2 persoonskamer (2 single bedden) € 1200,- pp. eigen kamer met groot bed € 1350,-pp. Totaal kunnen er 9 deelnemers mee. Er zijn 3 kamers voor 1 persoon en er zijn 3 kamers voor 2 personen.Inbegrepen: transfer van en vliegveld Faro, 7 overnachtingen, elke ochtend super gezond ontbijt, 2 x diner en 2 x lunch (andere keren eten ergens op locatie), onbeperkt koffie en thee, 2 auto’s heb ik gehuurd om ons naar de mooiste stranden te brengen. En uiteraard alle yoga en aanvullende sessies.

Aanmelden: info@yogastudioouddorp.nl / 06-42349972

Praktisch: Ik heb gezocht op goede & goedkope tickets vanaf Rotterdam naar Faro bij Transavia € 200,-. Ivm mogelijk corona gedoe, adviseer ik sterk: kies priority, zodat je op het vliegveld de rijen kunt skippen en altijd je handbagage mee kan nemen in het vliegtuig. En kies het basic ticket en voeg FLEX toe, zodat je tot 12 uur voor vertrek je datum 1 jaar lang mag wijzigen.
Je deelname is definitief na aanbetaling € 500,-.

Ik heb ongelofelijk veel inspiratie en heel veel zin in deze week! en neem je heel graag mee op reis.
Groetjes Bellatrix

Ga je met mij mee? Ik barst van de inspiratie en verzeker je een onvergetelijke trip.
Liefs Bellatrix

Yoga Reis

DOCENTE

Bellatrix van Wingerden

DAG & TIJD

12  t/m 19 oktober 2022

TARIEF

€ 1200,- excl. vlucht ernaar toe

Informatie / aanmelden

Waarom bij mij?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Nieuwsgierig naar de lifestyle & overtuigingen van Bellatrix?
Bekijk hier haar filmpje.

Vraag meer informatie aan

Handig om te weten