De studio

Onze Yogastudio is een sfeervolle en gezellige studio, die in het centrum van de badplaats Ouddorp ligt. Per auto ben je in 5 minuten op het strand en met de fiets 10 minuutjes. De studio is ruim en heeft voldoende plek voor ongeveer 15 -18 matten.

Vraag informatie op

Onze Yogastudio is een sfeervolle en gezellige studio, die in het centrum van de badplaats Ouddorp ligt.

Per auto ben je in 5 minuten op het strand en met de fiets 10 minuutjes. De studio is ruim en heeft voldoende plek voor ongeveer 15 -18 matten. Iedereen die les bij ons volgt krijgt een deurcode en kan daarmee zelf komen en gaan wanneer hij/ zij wil. Dat geeft je de gelegenheid om te genieten van het Yogi Cafeetje, waar je rustig de tijd kan nemen voor jezelf met een kopje koffie/ thee of gezellig samen met yoga maatjes.

Er is een honesty shop, waar je Manduka matten & props kunt kopen en nog veel meer yoga artikelen & healthy food. Er is een toilet en er zijn 2 (warme) buiten douches. Een zonnig terras met een gratis pluk tuin voor je verse munt thee. Hoe leuk is het om na de les, je eigen thee te maken met de diverse verse kruiden uit de plantenbakken op het terras 🙂

HOT YOGA

We zijn ook hot yoga studio, wat inhoudt dat het mogelijk is om de ruimte te verwarmen tot 38 graden voor hot yoga lessen. De infra rood warmte dringt diep je lichaam in, wat je heerlijk verwarmt en je spieren soepel maakt. Er is volledige privacy, want er is geen inkijk mogelijk, toch er zijn 4 grote ramen, die het daglicht aangenaam ruimschoots binnen laten. Elke nacht draait het luchtventilatie systeem, waardoor de studio weer volledig voorzien wordt van schone zuurstofrijke lucht en de stofdeeltjes eruit gefilterd worden.

Kom het liefst op de fiets, maar je kunt je auto gratis parkeren direct naast de ingang en ook de bushalte is om de hoek. Op het dak van de studio liggen 20 zonnepanelen, waarmee we grotendeels self -supporting zijn. Iedereen is van harte welkom!

De studio is tevens te huur voor andere docenten.

Je bent van harte welkom om zelf te komen kijken!

Waarom bij mij?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Nieuwsgierig naar de lifestyle & overtuigingen van Bellatrix?
Bekijk hier haar filmpje.

Vraag meer informatie aan

Handig om te weten