De studio

Onze yogastudio is een sfeervolle en gezellige studio, in het centrum van de badplaats Ouddorp. Parkeren is naast de deur en gratis. Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven, zijn de groepen tot maximaal 12 deelnemers. In het yogi café kun je gezellig koffie of thee drinken (self service) en is een ruim assortiment van yoga tools te koop.

Onze Yogastudio is een sfeervolle en gezellige studio, in het centrum van de badplaats Ouddorp.

De studio is ruim, schoon en gezellig. We houden de groepen tot maximaal 12 deelnemers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Iedereen die les bij ons volgt krijgt een deurcode en kan daarmee zelf komen en gaan wanneer hij/ zij wil. Dat geeft je de gelegenheid om te genieten van het yogi café, waar je rustig de tijd kan nemen voor jezelf met een kopje koffie/ thee of lekker even bij te kletsen met je yoga maatjes.

Er is een honesty shop, met een ruim assortiment van yoga tools en matten. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een juiste mat. Er is een toilet en er zijn 2 warme buiten douches. Een zonnig terras met een grote picknick tafel. Kom het liefst op de fiets, maar parkeren is mogelijk naast de deur en gratis. De studio ligt op 5 minuutjes lopen van het centrum en naast de bushalte. Op het dak van de studio liggen 20 zonnepanelen, waarmee we grotendeels self -supporting zijn. In de studio ligt vloerverwarming en tijdens de lessen is het 19 a 20 graden.

Iedereen is van harte welkom!

De studio is ook te huur voor andere docenten.

Voel je vrij om een les mee te doen en de sfeer te proeven in Yogastudio Ouddorp.

Waarom bij mij?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Nieuwsgierig naar de lifestyle & overtuigingen van Bellatrix?
Bekijk hier haar filmpje.